Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκδοση beta του Office 2010

Πηγή:http://e-pcmag.gr

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, η Microsoft ανακοίνωσε ότι διατίθεται για download η έκδοση beta του Microsoft Office 2010. Η επερχόμενη νέα έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, καθώς τα έως τώρα downloads έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει συλλέξει η Microsoft.

Ο πρόεδρος του τμήματος Business της Microsoft, Stephen Elop, έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, προσθέτοντας ότι είναι "πολύ υπερήφανος" για το γεγονός ότι η beta του Office 2010 έχει ξεπεράσει την απήχηση που είχαν οι αντίστοιχες εκδόσεις στο παρελθόν. Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στον κόσμο του Internet, οπότε μέχρι ένα σημείο είναι λογική η επιπλέον δημοτικότητα της Office 2010 beta.

Η νέα έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2010, σε τιμές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρχει και μια δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο το Word και το Excel και μάλιστα χωρίς το σύνολο των εργαλείων τους.

Πηγή: neowin

Δεν υπάρχουν σχόλια: