Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Chrome... εις βάθος


Πηγή:http://www.pcw.gr

Με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριού της browser, Chrome, η Google στοχεύει να χτυπήσει δυναμικά τη Microsoft -η οποία πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί. Ο Chrome δίνει μια νέα πνοή στους Web browsers με έξυπνους και πρόσφορους τρόπους οι οποίοι κάνουν τη χρήση του Διαδικτύου μια πιο ουσιώδη εμπειρία σε σχέση με τον IE8 της Microsoft ή τον Firefox 3 της Mozilla.

Έτοιμος πια για downloading σε Windows Vista και XP, η Google σκοπεύει να προσφέρει σε λίγο καιρό τον browser της στις Mac και Linux πλατφόρμες επίσης –αν και δεν είναι ακόμα σαφές το πότε.

Εξετάζοντας πιο διεξοδικά τη νέα αυτή εφαρμογή θα παρατηρήσετε ότι ο Chrome ανιχνεύει αυτόματα τον Web browser που χρησιμοποιείτε και σας κατευθύνει εκτενώς στη διαδικασία της εγκατάστασης. Όταν τρέξετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, ο Chrome εισάγει τους σελιδοδείκτες σας (bookmarks), τους κωδικούς αλλά και τις ρυθμίσεις από τον Firefox και Internet Explorer. Μπορεί επίσης να βρει username και password δεδομένα διοργανώνοντας αυτόματα τους συγκεκριμένους τομείς. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιήσετε τον Chrome για πρώτη φορά ώστε να μπορείτε επισκεφτείτε ένα συγκεκριμένο site.

Περισσότερα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: