Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Πέφτουν τα ποσοστά του Google Chrome


Πηγή:http://www.digitalnews.gr

Τα ποσοστά χρήσης του νέου browser της Google, φαίνεται ότι ακολουθούν μία πτωτική πορεία, και φαίνεται ότι οι χρήστες που άφησαν τον Internet Explorer και τον Firefox γυρνάνε πάλι πίσω στα … παλιά. Όλα αυτά σύμφωνα με μετρήσεις της Net Application που παρακολουθεί πάνω από 40.000 sites. Στο τέλος της τρίτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του Chrome, τα ποσοστά του πέφτουν στο 0.77%, από το 0.85% που ήταν μία εβδομάδα πριν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Net Application «Η πορεία του Chrome έχει μια σταθερή πτωτική πορεία και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν».

Λίγες ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του, o Chrome ξεπέρασε το 1%, αριθμός που συνεχίζει να υπάρχει αργά το βράδυ, ώρα Αμερικής. Φαίνεται ότι πολλές εταιρίες επιτρέπουν στους υπαλλήλους τους να χρησιμοποιούν συγκεκριμένους browsers, και το βράδυ πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τον Chrome από το σπίτι τους.
Ο Internet Explorer και ο Firefox ξανακέρδισαν κάποιο από το χαμένο έδαφος με τον πρώτο να κερδίζει 0.24% και τον δεύτερο 0.06%. Ο Safari ήταν ο μόνος browser που δεν είχε απώλειες από την κυκλοφορία του Chrome μένοντας στο 0.45%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: